Polityka Prywatności RODO i Cookies

Niniejsza polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskiwanych przez portal www.loveinvitations.pl". Właścicielem marki LoveInvitations, portalu oraz administratorem danych jest firma Indigodruk.pl Agnieszka Żak z siedzibą w Jawornik Polski 237, 37-232 Jawornik Polski, NIP 794-164-8406. 

1. Pliki „cookies” to pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

2. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację plików cookies. Serwis używa plików cookies ,w celu dostosowania go do indywidualnych potrzeb Użytkowników, dokonywania zleceń i celów statystycznych.

3. Na podstawie art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.4.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), informuję, że administratorem Państwa danych osobowych jest właściciel serwisu firma Indigodruk.pl Agnieszka Żak, Jawornik Polski 237, 37-232 Jawornik Polski, email: biuro@loveinvitations.pl

4. Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywać się będzie na podstawie art. art. 6 ust. 1 lit. a, b i c, ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO) wyłącznie w realizacji zamówienia, przez okres niezbędny do jego realizacji. Dane osobowe nie będą przetwarzane w innych celach.

5 Użytkownik jest świadomy, że ochrona danych osobowych Użytkowników korzystających z usług serwisu jest sprawą priorytetową. Administrator zobowiązuje się do postępowania zgodnie z wewnętrznymi procedurami gwarantującymi poufność.

6 Właściciel serwisu zobowiązuje się nie udostępniać danych Użytkowników Serwisu osobom trzecim. Dane te będą wykorzystywane jedynie na potrzeby Serwisu i realizacji zamówień Użytkowników.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. każdy Użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania lub żądania usunięcia swoich danych osobowych.